Bor i Liseleje – Nordsjælland

Gift med Rune Westphal – Mor til Emilie på 23 år – Mike på 25 år.

Været ansat i Falck i 20 år og stoppede efter eget valg nytårsaften 31.12.2019, sideløbende havde jeg frivilligopgave på Arresødal Hospice i Frederiksværk i mange år og er i dag er ansat som Frivilligkoordinator og ansvarlig for ca. 50 frivillige og hele indsatsen i huset. Derudover er jeg selvstændig og arbejder med helsekost.

Jeg kører MTB, dyrker karate, synger Gospel, er besøgsven og har et par bestyrelsesopgaver.

Hvorfor er du en del af Styregruppen

Jeg har siden jeg kan huske altid lavet frivilligt arbejde, i alle afskygninger. De sidste mange år har meget af mit frivillige arbejde handlet om at hjælpe døende og deres familier til så fin en afslutning som muligt, At gøre alt for at kunne leve livet, så længe livet er her, med de små bidrag jeg kan gøre.

Denne opgave med børn og familier, hvor det er muligt at træde til langt inden eller når det giver bedst mening, giver så meget mening for mig, at kunne bidrage til at kunne gøre livet lidt lettere, måske bare for en kort periode.

Netop afsluttet Anne-Grethe Bjarup Riis´s nye bog ” I Guds rige ”om deres rejse med cancersygt barn. Da jeg afsluttede det sidste kapitel vidste jeg bare ;” Jeg SKAL ” med i denne vigtige opgave !