250 børn deltog i Kid2Kids og indsamlede kr. 12.500,- i Børnecancerfonden.

Fra SparV´s målportal ved Intersport i gågaden blev løbet sat i gang kl. 10.00 af Handelschef Dan Kobberup og af  Butikschef  Kasper Christensen fra Intersport, der har været hovedsponsor sammen med SparV.

250 glade børn i alderen 4 til 12 år, løb i silende regn og blæst gennem gågaden, en rute på 1,3 km for igen, at løbe gennem målportalen, nogle af børnene løb så mange runder, at det næsten blev til an halv maraton.

Det var imponerende, at se den gejst og glæde børnene havde på trods af, at vejrguderne ikke lige var med. Hver gang de løb gennem målportalen blev der hujet og klappet af lige så mange forældre og tilskuer som der var børn og til musik af nok Danmarks yngste DJ Emil på 9år hjulpet af hans tante …

På ruten blev der serveret saftevand af SparV, frugt fra Føtex, popcorn fra Nordjyske Bank og Susanna udleverede 425 hindbærsnitter og Donuts fra anonym sponsor.

Da børnene var færdige og havde fået medaljer, stod vores lokale julemand og nissemor Keld og Anne Mette Rye klar med ansigtsmaling, hvilket vagte stor jubel på de yngste piger.

Der var mange flotte sponsorgaver til en værdi af kr. 8000,- som blev udtrukket blandt de deltagende børn.