Claus Bodenhoff

Bor i Frederiksværk, Nordsjælland

Gift med Merete og far til Uiloq (41) og Ivik (36) og Ivalo (32)  (1 barnebarn, Nova (2)

Udlært i Handelsbanken, København. Har arbejdet i Grønlandsbanken i 9 år, Varde Bank i 2 år, Eik Bank i 6 år, og senest i Sparinvest af 2 omgange i alt 14 år.

Har spillet fodbold i Lyngby, KB, HIK, MLI, NûK, B67, Frederiksværk, og senest på Stjerneholdet i 20 år.

Hvorfor er du en del af Styregruppen

Efter at have cyklet med Team Rynkeby i 2014, fik jeg lyst til at cykle rundt i Danmark, for på den måde at komme tættere på de syge børn, som jeg så gerne vil hjælpe. Cyklede Danmark Rundt i 2015, hvor min ’wingman’, Vagn W. Sørensen, var med på 1. og sidste etape.

Har været ansvarlig for Danmark Rundt Team Bodenhoff i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019.

Mine erfaringer omkring velgørenheds arbejde ligger tilbage i min tid i Grønland, hvor jeg var ’idéskaberen’ til en landsdækkende indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse, og hvor vi over en weekend indsamlede 2.300.000 dkr., hvilket betød at Kræftens Bekæmpelse nedsatte sig på Grønland med 13 ekspeditions kontorer.

Siden har jeg med Stjerneholdet indspillet midler i en fodboldkamp, som blev konverteret til legetøj, som vi var inde på børneafdelingen på Rigshospitalet og aflevere. Her oplevede jeg syge børn, som jeg følte jeg senere igen måtte gøre en indsats for at hjælpe.

Støtten til de kræftsyge børn betyder rigtig meget for mig, og jeg er glad for at det kan lade sig gøre og dele dette arbejde sammen med gode venner i Team Bodenhoff.

I 2019 modtog jeg af Lions Club, Frederiksværk et legat på 10.000 dkr.

Min opgave i Styregruppen

Jeg er ansvarlig for planlægning af turen, kontakten til hoteller mfl. på vejen rundt samt for kontakten til diverse sponsorer.

Pga. gigtplagede ankler og knæ, kan jeg desværre ikke cykle med længere, men er solidt placeret i en ledsagerbil, hvorfra jeg kan ’styre begivenhederne’.