Samarbejde med Grenaa Chokolade

Danmark Rundt Team Bodenhoff (Djursland) har i år indgået et samarbejde med Grenaa Chokolade, som ejes af Raymund Møller.

Et team på sek glade og positive mennesker mødte op søndag den 9. juni 2019, hvor vi i samarbejde med Raymund fik produceret 400 stk. marcipanhjerter, som alle blev overtrukket med lækker chokolade og drysset med frysetørret hindbær. Hele opgaven foregik med sjov og spas, samt masser af kaffe – og til et godt formål.

Marcipanhjerterne vil blive solgt for 20 kr. stykket, hvoraf ca. 14.75 kr går til Danmark Rundt Team Bodenhoff. Allerede efter 3 dage, har vi solgt over 200 stk.

Efterspørgsel kommer mange steder fra, og i Frederiksværk er der efterspørgsel om mulighed for at sælge Marcipanhjerterne. Det håber vi lader sig gøre, når/hvis vi laver en ny produktion?

Vi har også talt om muligheden for lave en ny aftale med Grenaa Chokolade til efteråret, som f.eks. kunne være chokoladekugler til de kolde vintermåneder, så man har lidt lækkert til kaffen eller den varme chokolade?

Tak for samarbejdet, skal det lyde til GRENAA CHOKOLADE.