Gigi, Rask & Taube spiller på sidste etape

Gigi, Rask & Taube glæder sig til at komme og spille til hjemkomsten af Team Bodenhoff, når de lander på Nordtorvet i Frederiksværk lørdag den 21. august efter at Teamet har været Danmark Rundt. Bandet har gjort sig klar til at spille ’on and off’ i tidsrummet fra kl. 10.00 – 13.30.

Om Musikken
Gigi, Rask & Taube er en country trio, som spiller en frisk blanding af den ældre og nyere traditionelle countrymusik. Bandet har spillet sammen i en del år efterhånden og til mange forskellige arrangementer rundt i landet. Musikken er iørefaldende, og Bandet gør en dyd ud af at få mennesker op af stolen, og glæde sig over musikken sammen med Bandet.

Bandet består af
Søren Rask, guitar, keyboard og sang
Ulf Taube, rytmeguitar og sang
Gitte Pedersen, sang